PEREZ DAO JOVIĆU GODINU DANA DA POKAŽE REALU DA JE PAKLEN GOLGETER! Ako Srbin zakaže, spremna je zamena – ni manje, ni više nego Haland!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PEREZ DAO JOVIĆU GODINU DANA DA POKAŽE REALU DA JE PAKLEN GOLGETER! Ako Srbin zakaže, spremna je zamena – ni manje, ni više nego Haland!

Real Madrid ima problema sa efikasnošću od prodaje napadača Kristijana Ronalda u Juventus, a prvi čovek Kraljevskog kluba Florentino Perez planira da to reši dovođenjem špica koji je trenutno možda i u najboljoj formi u Evropi.

Reč je o mladom Norvežaninu Erlingu Halandu koji ove sezone nemilice trese mreže, tokom jeseni u Salcburgu, a od zime u Borusiji Dortmund. Naime, prema pisanju "AS-a", Luka Jović će imati još godinu dana da opravda uloženih 60 miliona evra u njegov transfer, a ukoliko ne pokaže zavidan napredak na "Santijago Bernabeu" će stići Haland.

Zanimljivo je da će otkupna klauzula za Halanda od januara 2021. godine iznositi 75 miliona evra, što svakako nije problem za Madriđane.

Norveški napadač je u tekućoj sezoni odigrao 30 utakmica za Salcburg i Borusiju na kojima je dao neverovatnih 40 golova, uz osam asistencija, dok je Jović upisao tek po dva pogotka i proigravanja.

Ipak, Srbin će imati vremena da popravi svoj učinak i sebi obezbedi ostanak u Madridu.

SD

Komentari