PEREZOV PAKLENI PLAN! MBAPE U REALU, A ONDA KREĆE LOV NA JOŠ BRUTALNIJEG IGRAČA! Madriđani ne odustaju, šta će na ovo reći PSŽ?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PEREZOV PAKLENI PLAN! MBAPE U REALU, A ONDA KREĆE LOV NA JOŠ BRUTALNIJEG IGRAČA! Madriđani ne odustaju, šta će na ovo reći PSŽ?!

Real Madrid toliko želi da dovede drugog najskuplje plaćenog fudbalera u istoriji fudbala, Kilijana Mbapea, da se opredelio na vrlo lukavu taktiku.

Kako prenosi "As", velikan iz španske prestonice svestan je da ne može odmah da angažuje napadača Pari Sen Žermena, ali ne odustaje od te namere pa će, za početak, da u svoju fudbalsku školu dovede Kilijanovog mlađeg brata, 13-godišnjeg Etana.

Imajući u vidu da je mališan nedavno zablistao na jednom poznatom turniru za mlađe fudbalske kategorije, gde su ga skauti Reala videli kako odlično igra za podmladak Parižana, skovan je i pomenuti plan, koji bi značio i Realovoj akademiji, a na duže staze i prvom timu.

U ovom trenutku Kilijan Mbape "ne bi bio pušten u Real ni da za njega stigne ponuda od 300 miliona evra", (oko 170 je plaćen Monaku, od čega je više dato samo za Nejmara, 222 miliona Barseloni), ali "As" navodi da je ova dugoročna taktika Reala nešto posebno i samo svedoči koliko je predsednik Florentino Perez rešen da jednog od najtalentovanijih igrača na svetu (Mbape ima 21 goinu i već je dao 78 golova na 106 nastupa za Parižane) dovede u tabor "kraljevića"

Blic.rs

Komentari