PET TRENERA ODBILO MILAN, NIKO NEĆE NA UŽARENU KLUPU ROSONERA! Otpala i opcija sa Šavčenkom, Bobana i Maldinija oladili i Gatuzo, Alegri, Spaleti…

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • PET TRENERA ODBILO MILAN, NIKO NEĆE NA UŽARENU KLUPU ROSONERA! Otpala i opcija sa Šavčenkom, Bobana i Maldinija oladili i Gatuzo, Alegri, Spaleti…

Navodno, Maldini je kontaktirao nekoliko trenera, zakazao i večeru sa Ševčenkom, ali kako pišu italijanski mediji, legendarni Ukrajinac će se zahvaliti jer nema nameru da ostavlja Ukrajinu na pola posla, a ne može da sedi na dve klupe.

Milan je kontaktirao i Alegrija, ali to je očajnički pokušaj, on sedi ovu sezonu kod kuće i prima 7 miliona od Juventusa, gleda ka Engleskoj, neće se vratiti.

Nije raspoložen ni Gatuzo koji je ljut na klub, a i smatra da ovaj tim ne može puno, a Spaleti je odbacio ovakve navode kao spekulacije, ni on ne želi da preuzme tim u toku sezone, a i pod ugovorom je sa Interom.

Peto ime koje je odbilo Maldinija i Bobana je navodno Ranijeri koji bi tražio dugogodišnji ugovor, a čini se da je Milanu potreban neko mlađi.

Ostaje opcija sa Rudijem Garsijom, bivšim trenerom Rome i Marseja, on bi eventualno mogao da prihvati poziv. Đampaolo ima još jedan meč, neuspeh protiv Đenove bi značio otkaz pred pauzu.

Uz to, treba reći da njegove poslednje izjave nisu naišle na dobar odjek kod uprave, naime, i čelnici, pre svih Boban, a i vlasnici fond "Eliot" nisu zadovoljni rečima Đampaola koje se tiču prelaznog roka.

Italijanski mediji pišu da je odluka već donesena, da će Đampaolo biti smenjen posle "Marasija". Juče je bio slobodan dan, a danas će Boban i Maldini razgovarati sa trenerom i igračima.

Ovo je najgori start Milana, za više od 20 godina, u prvih sedam kola jedino manje bodova je osvojio Kapelo, pet u prvih sedam mečeva, te godine Milan je bio deseti, pa je samo jednu sezonu nakon povratka u klub, Berluskoni otpustio trenera koji je kasnije otišao u Romu.

Sportske.net

Komentari