POBEGULJA! NEJMAR NAPUSTIO PSŽ ZBOG „KORONE“! Bez dozvole kluba, spakovao se na brzinu i privatnim avionom vratio kući u Brazil!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • POBEGULJA! NEJMAR NAPUSTIO PSŽ ZBOG „KORONE“! Bez dozvole kluba, spakovao se na brzinu i privatnim avionom vratio kući u Brazil!

Francuski mediji "provalili" su da je najskuplji fudbaler planete napustio Pariz iz straha zbog virusa korona i da se zbog toga vratio u Brazil.

Ovu vest je prvi objavio "Parizijen", jer je svima bila čudno da se Nejmar prethodnih dana nije oglašavao na društvenim mrežama, što, inače, redovno radi. Jedan je od retkih koji nije pimplovao u sobi sa toalet-papirom, novom atrakcijom među fudbalerima u uslovima izolacije. Novinari su i zvanično tražili od zvaničnika Pari Sen Žermena da se oglase ovim povodom i izdaju zvaničnu informaciju gde je Brazilac, ali se niko nije odazvao, pa su glasine počele da se šire. Jedna od prvih je da se Nejmar bez dozvole kluba spakovao na brzinu i privatnim avionom vratio kući.

Zato se i koristi termin da je "pobegao", i to pre svega jer je u Francuskoj trenutno oko 8.000 zvaničnih osoba inficiranih virusom, dok ih je u Brazilu oko 300, pa je i problem mnogo manji.

U Pari Sen Žermenu se poslednjih dana ne trenira, igrači su dobili instrukcije da ne napuštaju svoje domove, ali ta pravila navodno ne važe i za njihovog najboljeg fudbalera, poznatog i po tome što ne propušta nijedan karneval u svojoj domovini, pa se nedavno raspravljalo i polemisalo o tome kako je namerno zaradio crveni karton na jednoj utakmici, kako bi iskoristio pauzu da đuska i skače po ulicama Rija.

TUŽNI KOD KUĆE

Supruga Tijaga Silve, još jednog Brazilca u redovima "svetaca", takođe bi htela da se vrati u domovinu dok traje pandemija.

- Virus je svuda oko nas. Moj suprug čeka informacije kad će se vratiti treninzima. Trenutno smo tužni, mada se nadamo da će se situacija uskoro vratiti u normalu - rekla je Isabela Silva.

Novosti.rs

Komentari