POBUNA U JUNAJTEDU, IGRAČI BI DA OTERAJU RANGNIKA! Ronaldo predvodi nezadovoljne!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • POBUNA U JUNAJTEDU, IGRAČI BI DA OTERAJU RANGNIKA! Ronaldo predvodi nezadovoljne!

Nepovratno je narušen odnos Kristijana Ronalda i trenera Mančester junajteda Ralfa Rangnika. Pitanje je kako će sve da se završi i ko će da izađe kao pobednik. Čini se da je Portugalac u prednosti…

Najbolji igrači Junajteda su na strani Ronalda. Kako piše španski As, Kristijano veruje da nemački trener nema kvalitet za vođenje kluba kakav je Mančester junajted. Rangnik je stigao krajem novembra umesto Olea Gunara Solskjera i nije napravio pomak. Minulog petka je Rangnik kritikovao Ronalda rekavši:

– Trebalo bi da postiže više golova, to je očigledno.

To je bila tačka na kojoj je sve puklo između ove dvojice.

Zvezda tima ne želi da menja klub, uživa u Mančesteru, na Old Trafordu i u Engleskoj, planira da ostane i sledeće sezone, ali ostaje da se vidi kakav je plan vlasnika kluba sa Rangnikom. Trebalo je da na klupi bude do kraja ove sezone, a potom bude imenovan za sportskog direktora, posao koji je obavljao u Lokomotivi iz Moskve, pre nego što je stigao na “Tetar snova”. Sada, posle ovog sukoba sa Ronaldom, pitanje je da li će tako i da bude.

– Jasno je da svlačionica Junajteda očekuje novog menadžera kao kišu u maju – navodi se na kraju teksta ovog španskog lista.

Komentari