POGBA OD JUNAJTEDA TRAŽI 35 MILIONA PO SEZONI! Đavoli rekli NE! Solskjer ima zamenu - KRISTIJANA ERIKSENA IZ TOTENHEMA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • POGBA OD JUNAJTEDA TRAŽI 35 MILIONA PO SEZONI! Đavoli rekli NE! Solskjer ima zamenu - KRISTIJANA ERIKSENA IZ TOTENHEMA!

Pregovori Junajteda I Pola Pogbe oko produženja ugovora naprasno su prekinuti! Razlog – Francuz traži neverovatnih 35 miliona po sezoni! Crveni đavoli mu nudili 25, ali je to za Pogbu nedovoljno!

Engleski mediji tvrde da Pogba na ovaj način želi da prisili Junajted dag a proda već u januaru, ali sa druge strane iz uprave mančisterskog giganta poručuju da Pogbu neće prodati ispod 180 miliona evra, što realno mogu da plate samo Real Madrid I eventualno Juventus.

I trener Junajteda Ole Gunar Solskjer zatražio je od uprave kluba da mu dovedu zamenu za Francuza, a prva meta je Kristijan Eriksen kome ističe ugovor na leto sa Totenhemom.

Đavoli su navodno spremni d aza Danca plate nekoliko desetina miliona, iako će on već narednog leta moći da napusti Sparse bez obeštećenja.

Eriksen bi, po Solskjerovom planu, trebalo da diriguje igrom Junajteda.

U januaru bi klub trebalo da pojača i Mario Mandžukić koji će biti alternativa za Rašforda, dok je Dibala nemoguća misija.

Kako se saznaje Đavoli su zainteresovani i za Sanča iz Dortmunda, MekGina iz Vile, kao i Longstafa iz Njukasla.

Teleks.info

Komentari