POKETINO ČEKA POZIV JUNAJTEDA! Solskjer mora da dobije Totenhem i Siti da bi sačuvao posao! U BAJKE VIŠE NIKO NE VERUJE!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • POKETINO ČEKA POZIV JUNAJTEDA! Solskjer mora da dobije Totenhem i Siti da bi sačuvao posao! U BAJKE VIŠE NIKO NE VERUJE!

Priča je blizu završetka, retko ko veruje u drugačiji rasplet, na kraju će se završiti onako kako Argentinac najviše priželjkuje.

Remi sa Aston Vilom je pogoršao položaj Solskjera, nije problem samo deveto mesto i mizernih 18 bodova, igra je loša i sada više niko u klubu nije siguran šta treba učiniti.

Pred Norvežaninom je teška nedelja, bivši menadžer Murinjo se sa novim klubom, Totenhemom, vraća na "Old Traford" i u kakvoj je formi Junajted, moraju da strahuju, iako "Pevci" retko igraju dobro na ovom stadionu.

Ali, to nije sve. Solskjer bi dno mogao da dotakne ako izgubi i gradski derbi od Sitija narednog vikenda. Sasvim je jasno, da u ovom trenutku on više nema poverenje navijača, ali i da klub neće rizikovati još veći pad.

Kako pišu mediji na ostrvu, samo je jedan kandidat da ga nasledi i to je Poketino.

Argentinac je otišao prvo u Barselonu, pa onda kući, bio je u poseti svom nekadašnjem klubu Njuels Old Bojsima. Navodno, on će tamo čekati poziv, veruje da bi već od nedelje, odnosno za sedam dana mogao da bude novi menadžer Junajteda.

Poketino želi da se što pre vrati u posao, prijatelji su ga odvratiti od ideje da sedne na klupu Arsenala, jer su sigurni da će se uskoro otvoriti mesto u nekom većem klubu, Bajern razmišlja, Real će odlučivati o Zidanu na kraju sezone, a Junajted i jeste opcija koju preferira Argentinac.

Sportske.net

Komentari