POKETINO DOBIO “ODREŠENE RUKE” SLEDI ČISTA U TOTENHEMU! Šut karta za Ekiksena, Dajera, Vanijamu, Orijea, Rouza…

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • POKETINO DOBIO “ODREŠENE RUKE” SLEDI ČISTA U TOTENHEMU! Šut karta za Ekiksena, Dajera, Vanijamu, Orijea, Rouza…

Engleski mediji pišu da je trener Totenhema Maurisio Poketinio dobio odrešene rukle da sredi stanje u ekipi i da će u januaru staviti čak pet igrača na transfer listu, kako bi smanjio troškove, dobio sredstva za nova pojačanja.

Pre svih Kristijan Eriksen kome ugovor ističe u junu, i Totenhem mora da prihvati neku manju sumu kako ga ne bi izgubio besplatno. Čeka se Real, ili eventualno Junajted. Sledeći je engleski reprezentativac Erik Dajer koji je dolaskom Ndombelea izgubio mesto u ekipi, igrao samo na tri utakmice...

U drugom planu je zaboravljeni Viktor Vanijama koji je van rotacije, kao i bekovi Orije i Rouz.

Prvog je nemoguće kontrolisati, pravio je probleme u PSŽ, ni u Totenhemu se nije smirio, bilo je dobrih partija za dve godine, ali je praktično nepredvidiv.

Što se Denija Rouza tiče, on igra, ali letos je očekivao transfer, nije uspeo da nađe klub spreman da plati 25 miliona evra, sada mu je cena manja, čini se da bi mogao da nađe angažman.

Totenhem je deveti na tabli tri pobede, dva remija i tri poraza u šampionatu, bod u Pireju i katastrofa protiv Bajerna u Londonu u Ligi šampiona. Ispali su i u Liga kupu, pa će rezovi biti neminovni.

Teleks.info/Sportske

Komentari