POKETINO SPREMAN DA SE VRATI U PREMIJER LIGU, SAMO JOŠ DA JUNAJTED NAJURI SOLSKJERA! Argentinac odmara i čeka poziv!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • POKETINO SPREMAN DA SE VRATI U PREMIJER LIGU, SAMO JOŠ DA JUNAJTED NAJURI SOLSKJERA! Argentinac odmara i čeka poziv!

Argentinski stručnjak Maurisio Poketino izjavio je da bi, u slučaju da može da bira novo radno okruženje, najviše voleo da se ponovo vrati u Premijer ligu. Poketino je u novembru napustio Totenhem i od tada se povezuje sa dolaskom u Mnačester junajted.

Poketino je pet godina proveo na kormilu ekipe Totenhema, koju je u poslednjoj sezoni doveo do finala Lige šampiona, a Argentinac je još jednom rekao da je spreman da se vrati u Premijer ligu.

"Bio bih oduševljen da se vratim u Premijer ligu. Ali, to nije tako lako. Sada je trenutak da čekam i da vidim šta će se desiti. Ovo su trenuci oporavka, ali moram da mislim i na posao. Spreman sam i čekam novi izazov", rekao je Poketino.

Argentinac je svoju trenersku karijeru počeo u Španiji, ali je na Ostrvu radio šest godina, pošto je pre Totenhema vodio ekipu Sautemptona.

"Ponosan sam na sve što smo postigli sa Totenhemom. Sve što sam radio, bilo je u jezivim uslovima. Da srušimo Vajt Hart lejn, sagradimo novi stadion, igramo u međuvremenu na Vembliju i u Milton Kejnsu - samo ljudi u fudbalu znaju koliko j teško u tim situacijama", kaže Argentinac.

Najveći favorit za dovođenje Maurisija Poketina na mesto menadžera je i dalje Mančester junajted, iako su za usluge argentinskog stručnjaka zainteresovani Bajern i Real.

RTS

Komentari