PREMIJER LIGA ZOVE SRPSKO GOLMANSKO ČUDO! Sin naše legende pred vratima londonskog kluba, NJEMU JE NEBO GRANICA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PREMIJER LIGA ZOVE SRPSKO GOLMANSKO ČUDO! Sin naše legende pred vratima londonskog kluba, NJEMU JE NEBO GRANICA!

Filip Stanković, sin Dejana koji od januara trenira Crvenu zvezdu, mogao bi uskoro da napusti Inter i da se preseli u London. Naime, za njegove usluge je zainteresovan Vest Hem koji bi mu verovatno i ranije pružio priliku da stane između stativa jer zamenu za vremešnog Handanovića Italijani vise u Musu iz Udinezea.

Da li je zov Premijer lige takav da se ne odbija saznaćemo uskoro. Filip je rođeni Rimljanin jer je na svet došao u trenutku kada je Deki branio boje Lacija. Bio je kapiten generacije Intera do 17 godina koja je osvojila titulu. Kasnije prelazi u seniorski tim gde je već jednom bio registrovan kao treći golman Lige šampiona. Kako sam navodi idol mu je Žulio Cezar, prvi golman tima u periodu dok je njegov otac nosio dres Intera.

Legendarni vezista Intera gledao je Derbi dela Madonina u društvu svog nekadašnjeg saigrača Marka Materacija i tako ujedno prisustvovao i velikoj večeri svog sina Filipa, koji je bio na klupi „neroazura”.

Sve zasluge je Filip izborio sopstvenim zalaganjem na terenu, a nedavno je prekomandovan u prvi tim na izričitu želju Antonia Kontea.

- Nokat nisam pomerio za sina, a sa 17 godina sesti na klupu Intera velika je stvar. Oduševio me, svaka mu čast! - rekao je o nasledniku i čuvaru mreže nerazura Zvezdin trener.

Blic.rs

Komentari