PRINC RIMA NEĆE NI DA KROČI U ROMU, SEDI U KOLIMA ISPRED KAPIJE I PLAČE! Toti je za Vučicu bio spreman da odseče i nogu, a sada…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PRINC RIMA NEĆE NI DA KROČI U ROMU, SEDI U KOLIMA ISPRED KAPIJE I PLAČE! Toti je za Vučicu bio spreman da odseče i nogu, a sada…

Legenda Rome Frančesko Toti nije napustio voljeni klub u idealnim odnosima sa čelnicima. Bilo je tu dosta trzavica, posebno na relaciji sa predsednikom Džimom Palotom.

"Princ Rima" je u razgovoru sa Lukom Tonijem putem Instagrama ispričao kako se oseća vrlo loše zbog toga.

"Gledaj, sve dok je situacija takva, neću kročiti u Trigoriju (Romin trening centar, prim. aut.). Svaki put kada ostavim sina Kristijana na trening, ostanem ispred kapije. Ponekad sedim u kolima i plače mi se kada pomislim da, nakon 30 godina koliko sam tu proveo, sada ne mogu ni nogom da zakoračim tamo", emotivno je pričao Toti.

"Otišao sam i to je to. Još uvek imam sjajne prijatelje i oni dolaze ispred kapije da pozdrave. Sa vremena na vreme, moj sin traži da uđem da ga gledam kako igra, ali ja ne mogu. To bi me ubilo".

Legenda Rome otišla je u penziju u 40. godini, kada je klub odbio da mu ponudi novi ugovor.

"Nisam želeo da prestanem da igram. Fizički sam bio u dobroj formi, pa zašto bih? Nije da sam želeo stalno da igram ili sam pokušavao da prisilim bilo koga da me ubacuje Bio bih srećan da sam ostao deo ekipe u svlačionici, pomažući treneru u teškim trenucima, radeći sa mlađim igračima kako bih preneo svoje iskustvo. Svaki put kada bih ušao sa klupe, stadion bi upalio i ta atmosfera je pomagala svima", pričao je Toti, a onda poentirao:

"Svemu je kraj, nisam glup, ali problem je u tome što su mi neki ljudi rekli da će to biti moja odluka, a zatim su me odgurnuli u stranu. Bila sam uznemiren zbog toga, jer bi zbog Rome odsekao i nogu", podvukao je legendarni italijanski reprezentativac.

B92.net

Komentari