PROCUREO BARSIN SPISAK POJAČANJA ZA 2020! Traži se bek, štoper i napadač! TU JE I SRBIN NIKOLA MILENKOVIĆ! Ipak, pita se Mesi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PROCUREO BARSIN SPISAK POJAČANJA ZA 2020! Traži se bek, štoper i napadač! TU JE I SRBIN NIKOLA MILENKOVIĆ! Ipak, pita se Mesi!

Katalonski list Mundo Deportivo, koji prati događaje vezana za Barselonu, tvrdi da je plan španskog giganta što se tiče kupovine igrača u 2020. godini poznat.

Barselona svakako želi pojačanje na desnom beku gde nakon Nelsona Semeda nema jednako kvalitetnu opciju. Džošua Kimih iz Bajerna ili Lukas Klosterman iz Lajpciga su glavne želje Barse na toj poziciji.

Sledeća meta je štoper jer Žerar Pike navršava 33 godine i ulazi u veteranske godine pa klub mora pronaći njegovu zamenu za budućnost, a vide je u Andreasu Kristijansenu ili Nikoli Milenkoviću iz Fiorentine.

Na kraju, Barsa će krenuti i po napadača jer je odlučna pronaći dugoročnu zamenu za Luisa Suareza. Urugvajac je sa 185 golova legenda Barselone, ali će, poput Pikea, ubrzo navršiti 33 godine, što znači da će polako početi padati.

Katalonci na toj poziciji razmatraju čak tri opcije. To su Hari Kejn iz Totenhema, Markus Rašford iz Mančister Junajteda i Lautaro Martinez iz Intera. Kejn je najkvalitetniji od trojice i više bi donio odmah, ali Rašford i Martinez su mlađi, imaju 21 i 22 godine, te bi dugoročno možda bili isplativiji ako bi ušli u društvo najboljih svetskih napadača. Kjen se već nalazi u toj klasi.

Ipak, ko će od pomenutih fudbalera zaista u Barselonu zaviosi I od toga da li sup o volji Lionelu Mesiju, koji kako god to zvučalo, ima poslednju reč kad je reč o dovođenju novih igrača!

Index.hr/Teleks.info

Komentari