PROCURILI DETALJI SVAĐE MANEA I SALAHA: Ovo će Liverpu koštati titule, DVA NAJBOLJA IGRAČA nisu podelili asistenciju jedan drugom od početka sezone!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PROCURILI DETALJI SVAĐE MANEA I SALAHA: Ovo će Liverpu koštati titule, DVA NAJBOLJA IGRAČA nisu podelili asistenciju jedan drugom od početka sezone!

Najbolja dva napadača Liverpula Muhamed salah i Sadio Mane su se posvađali i ne žele sarađivati. Razlog je najprestižnije individualno priznanje, tačnije žele se dokopati Zlatne kopačke po svaku cenu?!

Poučeni nekim ranijim iskustvima, pogotovo prošlogodišnjim, svi na Enfildu maksimalno su oprezni u nagađanju budućeg rasporeda klubova na premierligaškoj lestvici. Razlog više za maksimalnu suzdržanost daje i poražavajući podatak koji je uzburkao strasti na Otoku.

Problem u ekipi Jirgena Klopa detaljno je razložio britanski Daily Mail, koji je izvukao statističke podatke o Mohamedu Salahu i Sadiju Maneu, te iz njih izvukao sledeće zaključke.

Salah i Mane nisu podelili nijednu asistenciju jedan drugom od početka sezone, što je impresivan podatak i jasno ukazuje na to da se u svlačionici Redsa nešto događa.

Svađa datira još od avgusta, a prolaskom vremena kriza se samo produbila, što su pokazale brojke

Razlog više za ovakvu vrstu analize je detalj iz uverljive pobede nad Barnlijem 3:0. Bilo je to još u avgustu. Mane je bio besan na Salaha zbog toga što mu ovaj nije prosledio loptu u mat-situaciji za protivničkog golmana. Istina, Liverpul je do zadržao stopostotni učinak u Premijer ligi, ali je kritička javnost sada pokrenula priču o tome da bi Redsi do kraja sezone mogli postati žrtve sebičnih ambicija dvojice igrača koji se žele okititi jednim od najprestižnijih individualnih priznanja.

Mane je spustio loptu na zemlju i nedavno izjavio da mu je Salah dobar prijatelj, te da je frustraciju na toj utakmici pokazao isključivo zbog želje da Liverpul završi utakmicu sa što većom pobedom.

Posle osam utakmica Liverpul ima čak osam bodova prednosti u odnosu na Mančister Siti i mnogi veruju da će Jirgen Klop posle evropske krune na Enfild doneti i domaću, englesku, titulu, piše "Index.hr".


Komentari