PROSINEČKI SE OPROSTIO OD ANTIĆA! NASLOVNA STRANA MARKE I NASLOV: "VOLIMO, TE", TO JE RADOMIR! Ne znam čoveka koji je to više zaslužio!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PROSINEČKI SE OPROSTIO OD ANTIĆA! NASLOVNA STRANA MARKE I NASLOV: "VOLIMO, TE", TO JE RADOMIR! Ne znam čoveka koji je to više zaslužio!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde kao i trener kluba sa "Marakane" Robert Prosinečki prisetio se perioda svoje karijere kada je sarađivao sa srpskim trenerom Radomirom Antićem.

- Još sinoć sam video sjajnu naslovnu stranu Marke i onaj naslov: "Volimo, te". To je Radomir zaslužio. Ne znam čoveka koji je vodio Real, Barselonu i Atletiko Madrid. Ostavio je mnogo toga iza sebe. Teško da će ga neko sa ovih prostora nadmašiti. Posebno zbog duple krune na Kalderonu- rekao je Prosinečki za "Mozzart sport".

Njih dvojica su sarađivali dok je Prosinečki igrao u Real Madridu, a kasnije i u Ovijedu, u razmaku od nekoliko godina do sredine devedesetih.

- Posle silnih povreda toliko je verovao u mene da mi je poverio 'ključeve sredine terena'. Neću da krijem, bio je blagonaklon prema meni, znao je da me istrpi. Ja sam mu, sa druge strane, vraćao to na terenu. Za sebe nekada kažem da sam Madridista. Dugo sam bio u Španiji, u tom gradu. Znam koliko je tamo cenjen.

Mozzartsport

Komentari