PROVALJEN! MILENKOVIĆ NOVI IGRAČ JUNAJTEDA, PREGOVORI U TOKU! Totenhem i Liverpul čine sve da pokvare posao!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • PROVALJEN! MILENKOVIĆ NOVI IGRAČ JUNAJTEDA, PREGOVORI U TOKU! Totenhem i Liverpul čine sve da pokvare posao!

Fiorentina spremna da prodaje, Mančester junajted da kupuje, a pregovori su već počeli. Kako navode italijanski mediji, pre svih ''Gazeta delo Sport'', tim sa Old Traforda je već počeo da pregovara o Nikoli Milenkoviću (23)!

Snažni srpski defanzivac primarna je meta ekipe Ole Gunara Solskjera, ali i još nekih timova iz samog evropskog vrha, pa će ''Crveni đavoli'' morati da budu brzi.

Kako navode dobro obavešteni izvori, Nikola Milenković imaće dozvolu da napusti klub ukoliko za njega stigne prava ponuda. U Firenci su procenili da je naredno leto idealan trenutak za procesu. Sad još samo da se dogovore.

Zbog toga što srpskom defanzivcu ugovor sa italijanskim timom ističe na kraju naredne sezone, otkupna cena neće moći da bude prevelika. Na to igra i Mančester junajted, koji je spreman da plati oko 35 miliona evra za nekadašnjeg igrača Partizana.

Englezi u Milenkoviću vide idealnog saigrača za Harija Megvajera, odnosno fudbalera koji bi dugoročno rešio probleme u odbrani. Zato, a i zbog interesovanja Liverpula i Totenhema, Mančester junajted želi da posao bude obavljen što pre.

Vest o novom defanzivcu Mančester junajteda odjeknula je i na Ostrvu. Tako ''The Sun'' prenosi da je Ole Gunar Solskjer spreman da se odrekne Viktora Lindelofa ili Erika Baija, kako bi se u timu oslobodilo mesto, a u klupskoj kasi novac za igrača koji će poslednjoj liniji uneti sigurnost.

Nikola Milenković ponikao je u Partizanu, jednu sezonu proveo u Teleoptiku, a od 2017. godine igra za Fiorentinu. Standardan je u nacionalnom timu, pa je za Srbiju već sakupio 26 mečeva. NJega zastupa menadžerska agencija LIAN Sports Group, ispred koje stoji Fali Ramadani.

(MONDO)

Komentari