PSŽ PRISTAO DA PRODA NEJMARA, SADA JE NA BARSI DA UBEDI DEMBELEA I RAKITIĆA ILI SEMEDA DA PREĐU U PARIZ!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PSŽ PRISTAO DA PRODA NEJMARA, SADA JE NA BARSI DA UBEDI DEMBELEA I RAKITIĆA ILI SEMEDA DA PREĐU U PARIZ!

Dogovora još nema, onog zvaničnog, ali PSŽ je pristao da Dembele bude deo transfera Nejmara. Naime, Parižani veruju da će promeniti problematičnog Francuza koji je bez znanja kluba, nakon što se povredio otputovao u Ren na lečenje.

To je dodatno iritiralo ljude u Barseloni, razgovarali su sa njegovim agentom Musom Sisokom, pomenuto je pitanje odlaska u Pariz, gde Dembelea čeka njegov prijatelj Mbape.

Ali, to nije sve, Barsi je toliko stalo do Nejmara da ubeđuje i Semeda, iako se Valverde tome protivi, da pristane na ponudu Parižana. Ali, Portugalac je svom agentu Mendešu rekao da neće u Francusku, on je bio raspoložen da ode u Atletiko, ali sada je standardan i prvi izbor na mestu desnog beka.

Ni Rakitić ne želi u PSŽ, on je raspoložen da eventualno ode u Juventus, ali to je malo verovatno, osim pozajmice sa otkupom sledeće sezone, uz to bi Hrvat morao da smanji primanja.

Havijer Bordas jedan od čelnika Barse je izrazio optimizam, ali rekao i da nije gotovo, da je malo vremena.

Barsa ili mora da proda nekog igrača, ili ubedi dvojicu, Dembelea svakako, da odu u Pariz.

Ipak, u katalonskim medijima niko ne sumnja da će se Nejmar vratiti, jer je, kako kažu, bila primetna dobra volja Parižana,

Sportske.net

Komentari