PSŽ U RATNOM STANJU, MBAPE UDARIO NA NEJMARA, KLAN JUŽNA AMERIKA TERA DONARUMU IZ KLUBA! Može li Poketino zavesti red?!

    foto: Fotoilustracija/Pritntskrin
    Podeli
  • PSŽ U RATNOM STANJU, MBAPE UDARIO NA NEJMARA, KLAN JUŽNA AMERIKA TERA DONARUMU IZ KLUBA! Može li Poketino zavesti red?!

Kao da nema mira u Pari Sen Žermenu otkako je došao Lionel Mesi. Ovo što se trenutno događa ni približno ne liči na dobru atmosferu. I pitanje je šta će da bude na kraju. Izgleda da nije ni dobro kad ti tim vrvi od zvezda.

“Sveci” su savladali Monpelje (2:0) i zadržali maksimalni učinak u Ligi 1, ali ponovo je došlo do problema. Ovog puta na relaciji Mbape-Nejmar. Francuski mediji objavili su snimak na kojem se vidi kako Mbape, po dolasku na klupu, govori saigraču kako Nejmar ne želi da mu doda loptu. Mediji navode kako se u nekoliko situacija upravo činilo tako…

To nije jedina stvar koja je opterećujuća za tim. Tako je španska Marka objavila da je formiran klan koji želi da istera Đanuiđija Donarumu iz kluba, iako je Italijan tek stigao na Park prinčeva. Po saznanjiima ovog lista Nejmar, Anhel Di Maria, Lenadro Peredes, Markinjos i Lionel Mesi favoriziraju Kostarikanca Kejlora Navasa i njega žele na golu! Za sada ta priča nije potvrđena, ali s obzirom na sve ono što se događa u taboru PSŽ nije ni nemoguće da je zaista tačna.

Nije lako Poketinu da vodi ovakvu ekipu…

Maxbetsport

Komentari