PSŽ ZA SERGEJA PONUDIO 60 MILIONA, LOTITO GLATKO ODBIO! Neće da priča bez 100 miliona evropskih novčanica! RAT ZA SRBINA TEK POČINJE!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • PSŽ ZA SERGEJA PONUDIO 60 MILIONA, LOTITO GLATKO ODBIO! Neće da priča bez 100 miliona evropskih novčanica! RAT ZA SRBINA TEK POČINJE!

Francuski list „Le10Sport“ preneo je informaciju da je Pari Sen Žermen poslao zvaničnu ponudu na adresu Lacija za usluge Sergeja Milinković-Savića, vrednu 60.000.000 evra.

Rimljani su ponudu glatko odbili, daleko je to od 100.000.000 evropskih novčanica, koliko predsednik Klaudio Lotito traži za Srbina, ali su ovim potezom Parižani i zvanično započeli pregovore o potencijalnom velikom transferu na leto.

Sigurno da Lazio ne želi da ulazi u ozbiljnije pregovore pre kraja sezone u Seriji "A", gde će pokušati da skine sa trona šampiona Juventusa, međutim, „Le10sport“ svejedno tvrdi da su oba kluba spremna na ozbiljne pregovore.

Nedavno su se pojavile informacije da PSŽ želi još jednog igrača Lacija, Adama Marušića, ipak, veruje se da će to biti odvojen posao i da ponuda za reprezentativca Srbije nema nikakve veze s crnogorskim reprezentativcem.

SD

Komentari