PUKAO GRIZMANOV TRANSFER U BARSU, KATALONCI NEMAJU NOVCA! Čolo Simeone očekuje Francuza na pripremama Atletika!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PUKAO GRIZMANOV TRANSFER U BARSU, KATALONCI NEMAJU NOVCA! Čolo Simeone očekuje Francuza na pripremama Atletika!

Antoan Grizman trebalo je da 11 jula bude predstavljen kao novi fudvaler Barselone, ali Čolo Simeone i Atletiko Madrid spremaju veliki preokret u ovome megatransferu.

Aletico Madrid objavio je u petak službeno saopštenje o tome zašto je došlo do zastoja. Barselona je, objašnjavaju oni, pristala da plati otkupnu klauzulu od 120 miliona evra za Grizmana, ali je na sastanku u četvrtak navodno postavila nevjerovatan zahtjv - da taj iznos uplati naknadno, nakon što se igrač već priključi fudbalerima Barse na pripremama.

Španski mediji pišu da Barsa trenutno nema novac kojim bi isplatila Grizmana i da pokušavaju da ga obezbede prodajom drugih fudbalera, kao i da su zbog toga zatražili od Atleika 'malu odgodu plaćanja'.

Atletiko je potvrdio da su predstavnici Barselone zatražili odgodu plaćanja otkupne klauzule koja je 1. Jula pala s 200 na 120 miliona evra.

“Naš odgovor bio je negativan, a Barselona i igrač su pokazali ogromno nepoštovanje i prema Atletiko Madridu i prema našim navijačima", objavio je klub iz Madrida.

Čolo Simeone i uprava Madriđana zatražili su zbog toga do Grizmana i njegove sestre koja mu je menadžer, da se Antoan u skladu s važećim ugovorom pojavi na klupskom okupljanju sledeće nedelje i započne pripreme s ostatkom ekipe.

Podsetimo, Grizman je s Barsom trebalo da potpiše petogodišnji ugovor uz godišnju platu od čak 17 miliona evra po sezoni.

Teleks.info/Mediji

Komentari