RAJKOVIĆ ŽELJA PSŽ, SRPSKI GOLMAN JE MEĐU PET NAJBOLJIH U EVROPI, sada je pred transferom karijere! REMS ČEKA POZIV PARIŽANA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAJKOVIĆ ŽELJA PSŽ, SRPSKI GOLMAN JE MEĐU PET NAJBOLJIH U EVROPI, sada je pred transferom karijere! REMS ČEKA POZIV PARIŽANA!

Začarao je mrežu ove sezone i proglašen najboljim čuvarom mreže prekinute francuske lige, a njegov učinak u Remsu zapažen je i u redovima slavnog kluba. Golman reprezentacije Srbije nalazi se blizu transfera karijere.

Sjajni srpski golman našao se u tefteru sportskog sektora Parižana i očekuje se da uskoro stigne i ponuda na adresu Remsa, od velikog Pari Sen Žermena, ekskluzivno saznaje Kurir.

Ovakva odluka kluba iz Pariza i ne čudi jer je iza srpskog golmana fantastična godina. U izboru lista Ekip, Predrag je proglašen za najboljeg golmana u ligi. Po statističkim parametrima, Rajković je među pet najboljih golmana u Evropi.

Od pet penala koliko je dosuđeno protiv Remsa u ovoj sezoni, odbranio je čak četiri. Primio je najmanje golova u ligi, samo 21, primera radi, PSŽ je 24 puta kapitulirao.

Ukoliko dođe do ovog transfera, Rajković će postati prvi srpski golman koji je dospeo u sam vrh evropskog fudbala u proteklih 20 godina.

Objektiv

Komentari