RAMOS ZOVE MESIJA U REAL, PA PORUČUJE DA ON NE BI U BARSU NI ZA 100 MILIONA! Ko razume, shvatiće!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAMOS ZOVE MESIJA U REAL, PA PORUČUJE DA ON NE BI U BARSU NI ZA 100 MILIONA! Ko razume, shvatiće!

Serhio Ramos, kapiten Real Madrida, dao je zanimljiv intervju u kojem je pozvao Lionela Mesija da iz Barselone pređe u "kraljevski klub". Ramos je istakao da bi voleo da vidi Mesija u belom dresu jer bi to značilo da dolazi jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Štoper Reala, koji još nije produžio saradnju sa Madriđanima, još jedan je u nizu koji pokušava da privoli Mesija da promeni sredinu, pošto se Argentinčeva odluka čeka na kraju sezone.

"Bila bi čast ako bi Mesi potpisao za Real Madrid jednog dana. Mnogo smo propatili zbog njega i bili bismo srećni da ga imamo u ekipi", počeo je Ramos.

On je istakao da je u pitanju igrač svetske klase.

"Mi, navijači Real Madrida, morali smo da izdržimo Leove najbolje godine u drugom klubu, pa činjenica da ne bismo svake nedelje morali da se suočavamo sa njim bi bila sjajna. Kada bi bio deo našeg tima, pomogao bi nam da pobeđujemo i imam više uspeha."

Ramos se malo i našalio kada je upitan kako bi se realizovao taj transfer.

"Mogao bi da odsedne kod mene prvih nekoliko nedelja. Dok se snađe, bilo bi mu veoma udobno kod mene, kao u svojoj kući. Bio bih više nego srećan da to učinim."

Međutim, 34-godišnji defanzivac je "okrenuo ploču" kada je na red došlo pitanje o njegovom transferu u najvećeg rivala.

"Ipak, ja ne bih nikad igrao za Barselonu, ni za 50, ni za 70 miliona evra godišnje. Postoje neke stvari koje novac ne može da kupi, nemoguće bi bilo da ja igram za Barselonu."

Za kraj, ostao je zagonetan o tome da li ostaje u klubu i gde će nastaviti karijeru.

"Ono što želim jeste da čiste savesti napustim Real i da dam klubu sve što mogu. Ne znam odlazim li danas, sutra ili za pet godina – nadam se da ću ostati još dugo, ali ne zavisi samo od mene", zaključio je Ramos.

RTS

Komentari