RASPAD NAPOLIJA, DE LAURENTIS ŠUTNOU KLJUČNE IGRAČE, A OTKAZ ČEKA I ANČELOTIJA! Vlasnik napolitanaca ne prašta neposlušnost!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • RASPAD NAPOLIJA, DE LAURENTIS ŠUTNOU KLJUČNE IGRAČE, A OTKAZ ČEKA I ANČELOTIJA! Vlasnik napolitanaca ne prašta neposlušnost!

Aurelio De Laurentiis neće popustiti, ali postoji mogućnost da posle njegovih poteza izbije pravi ustanak igrača.

Laurentis se početkom decembra vraća iz SAD, već je razradio kazne sa advokatima, ali to je tek početak. Svi fudbaleri biće kažnjeni sa 25% bruto plate, u nekim slučajevima, s obzirom da su vođe pobune indentifikovane biće im oduzeta polugodišnja primanja.

To bi recimo značilo da Kalidu Kulibali izgubi tri miliona evra, a navodno je u njega De Laurentiis najviše razočaran.

Kažu da je tim podeljen, da se igrači međusobno optužuju, da se kao kolovođe, osim Malijka, pominju još kapiten Insinje, Mertens i Kaljehon, poslednjoj dvojici ističe ugovor na kraju sezone.

Neki igrači će biti otpušteni, neki prodati, u Napoliju planiraju revoluciju, obistinjuju se reči De Laurentisa da će igrači skupo platiti to što su se oglušili o naređenja i odbili da odu u karantin nakon meča sa Salzburgom.

Šta je sa Karlom Ančelotijem?

Njemu neće biti ponuđen produžetak ugovora, ako se ne plasira u top 16 Lige prvaka dobiće otkaz, a izvesno je da Napoli traži novog trenera.

Neke mete poput Erika Ten Haga iz Ajaksa su nerealne, a sve su glasnije priče da bi od leta na klupu Napolitanaca mogao trener Lacija, Simone Inzagi.

Sport.ba

Komentari