RASPAD SISTEMA U JUVENTUSU, SUKOB ANJELIJA I MEDVEDA OKO ALEGRIJA! Vlahović i Kostić čekaju novog trenera?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RASPAD SISTEMA U JUVENTUSU, SUKOB ANJELIJA I MEDVEDA OKO ALEGRIJA! Vlahović i Kostić čekaju novog trenera?!

Čak je i Dušan Vlahović stao sa golovima u ovakvom Juventusu, a da bi nastavio da rešeta rešenje je dovođenje novog šefa struke!

Juventus je igrao loše prošle sezone, a sada su još gori. Upala je "stara dama" u ozbiljnu krizu, a iako igrački kadar teško da je na nivou nekih prethodnih godina trener Maks Alegri je od strane većine proglašen za glavnog krivca.

Sada bi iako bi u slučaju otkaza morala da mu se isplati ogromna odšteta on zaista mogao da napusti ekipu, jer je Juve navodno u pregovorima sa još jednim bivšim strategom ove ekipe. U pitanju je sadašnji trener Totenhema Antonio Konte.

On trenutno radi sasvim solidan posao u Totenhemu i "pevci" nemaju nameru da ga se odreknu, ali povratak u Italiju i to u redove Juventusa sa kojim je osvajao titule kao igrač i kao trener je za njega previše primamljivo da bi odbio takvu ponudu.

Navodno postoje dve struje u klubu, jednu predvodi Pavel Nedved koji je za Konteov povratak, a drugu predsednik Andrea Anjeli koji je za ostanak Alegrija, pre svega zbog finansijskih razloga. Anjeliju je propala ideja o Superligi Evrope, a sada ne želi da zbog otkaza Alegriju isplati neverovatnih 36.000.000 evra.

Dušanu Vlahoviću, Filipu Kostiću i ekipi je potrebno osveženje, ali ostaje pitanje da li će ga dobiti u vidu pojačanja na zimu ili u vidu novog trenera.

Mondo

Komentari