RAT SVE ŽEŠĆI! LA LIGA PODRŽALA BARSU, MESI MOŽE DA IDE SAMO AKO PLATI 700 MILIONA EVRA! Argenitnac više i ne dolazi u klub!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAT SVE ŽEŠĆI! LA LIGA PODRŽALA BARSU, MESI MOŽE DA IDE SAMO AKO PLATI 700 MILIONA EVRA! Argenitnac više i ne dolazi u klub!

Spor između Barselone i Mesija još uvek traje, a španska La Liga saopštila je da je otkupna klauzula u Argentičevom ugovoru još validna.

Mesi je javno saopštio da želi da napusti Barselonu, ali klub ne želi da ga pusti da ode iz kluba bez obeštećenja. Jedini problem je što je to obeštećenje 700 miliona evra.

Upravo toliko unosi otkupna klauzula u ugovoru koji je Mesi potpisao sa Barselonom, a koju advokati najboljeg fudbalera sveta pokušavaju da ospore, pozivajući se na prekid takmičenja zbog pandemije koronavirusa.

Španska La Liga danas je objavila da klauzulu smatra pravno validnom, što znači da Mesi ne može da potpiše za drugi klub ukoliko ona ne bude isplaćena.

Naravno, postoji mogućnost da Barsa svog najboljeg ugrača pusti za daleko manje novca, ali Mesi i dalje pokušava da ode bez obeštećenja.

Argentinac je čvrsto rešio da napusti klub u kojem je proveo poslednjih 17 godina, pa deluje da ga ni ova odluka La Lige neće sputati u nameri.

Mesi se danas nije pojavio na kolektivnom testiranju ekipe na koronavirus, čime je još jednom stavio do znanja svima u klubu da ne planira da ostaje na "Kamp Nou". Zbog toga je žestoko novčano kažnjen!

RTS

Komentari