REAL BI DA SE REŠI JOVĆA ODMAH I DA DOVEDE HALANDA, ALI… Madriđani će Luku morati da “trpe još godinu dana”! HOĆE LI MU DATI DA IGRA?!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • REAL BI DA SE REŠI JOVĆA ODMAH I DA DOVEDE HALANDA, ALI… Madriđani će Luku morati da “trpe još godinu dana”! HOĆE LI MU DATI DA IGRA?!

Fudbalski klub Real Madrid želi da po svaku cenu angažuje napadača Borusije Erlinga Halanda, sli ugovor Norvežanina sa "Milionerima" koči posao. Naime, Haland ima otkupnu klauzulu od 75 miliona evra, ali ona postaje aktivna tek na zimu 2021. jer je tako dogovorio menadžer Mino Rajola.

Ovo znači da će "Kraljevski klub" morati da se strpi bar još jednu polusezonu koja će ujedno biti i poslednja prilika da se srpski napadač Luka Jović izbori za svoje mesto na "Santijago Bernabeu".

Dortmund je za Norvežanina platio tek 20 miliona evra Salcburgu, ali je zato morao da prihvati Rajolin uslov o umanjenoj otkupnoj cifri. Prema pisanju "Marke" Halandov dolazak bi označio prodaju oba napadača, Benzeme i Jovića, ali oni mogu dobiti nenadanu priliku da se još jednom dokuažu do zimskog prelaznog roka.

Podsetimo, Haland igra sezonu iz snova. Računajući utakmice i u Salcburgu i u Borusiji, on je igrao ukupno 33 puta u tekućoj sezoni, a postigao je čak 40 golova, uz devet asistencija. Videćemo da li će sa istim uspehom nastaviti da trese mreže i u dresu "Kraljevskog kluba".

SD

Komentari