REAL DOVODI NAJVEĆE POJAČANJE OVOG LETA! NIJE POGBA, NITI NEJMAR, ali je kapitalac i Madriđani ga jure mesecima! KOŠTAĆE IH 60 MILIONA FUNTI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • REAL DOVODI NAJVEĆE POJAČANJE OVOG LETA! NIJE POGBA, NITI NEJMAR, ali je kapitalac i Madriđani ga jure mesecima! KOŠTAĆE IH 60 MILIONA FUNTI!

Real Madrid, javljaju španski mediji, u narednih 48 sati potpisaće zvezdu Totenhema Kristijana Eriksena.

Danski reprezentativac dugo je na meti Reala, a Sparsi žele da ga prodaju jer ulazi u poslednju godinu svog ugovora. Bio je na meti Mančister Junajteda, ali sada je Real glavni favorit za njegov potpis.

Špansko časopisu Don Balon tvrdi da bi 27-godišnji Eriksen bio sjajno pojačanje za većinu vrhunskih klubova, ali da je Real prva opcija jer Madriđani nisu uspeli dovesti Pola Pogbu, Bruna Fernandeša, a upitan je i dolazak Donija van de Beka.

Ovaj medij piše da je dogovor izvestan i da bi mogao biti obnarodovan u narednih 48 sati, jer Florentino Perez uveren da će kupiti Totenhemovog igrača.

Real će Eriksen koštati oko 60 miliona funti, što je poštena cena za obe ekipe, s obzirom na to da će biti slobodan agent za manje od godinu dana.

Teleks.info

Komentari