REAL I BARSA POSLALI NOVE PONUDE ZA NEJMARA! Brazilac traži ugovor na pet godina, plus 35 miliona neto godišnje na ime plate!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • REAL I BARSA POSLALI NOVE PONUDE ZA NEJMARA! Brazilac traži ugovor na pet godina, plus 35 miliona neto godišnje na ime plate!

Real Madrid i Barselona pripremili su posljednje ogromne ponude PSŽ za Najmara! Da li će španski vellikani i koji od njih, dobiti Brazilca, ostaje da se vidi u narednih nekoliko dana!

Prema pisanju Don Balona, Barsa je sastavila poslednju ponudu u iznosu od 150 miliona evra plus Samuel Umtiti, igrač kojeg cene na 60 miliona, tako da za Barsu, ukupna vrednost ove ponude iznosi oko 210 miliona evra.

Umtiti je vrhunski branič, a vrlo je iskusan također, pa bi ova ponuda mogla biti primamljiva za PSG.

Francuz je za vreme svog boravka na Nou Kampu osvojio dva ligaška naslova i dve titule Kupa Kralja, a igrač je takođe odigrao ključnu ulogu u osvajanju Svetskog prvenstva za Francusku 2018. godine.

Nejmar bi za Bars sjajna akviziija, no da li je vredan Umtitija i 150 miliona evra sigurno je za raspravu.

Mediji u Španiji I Francuskoj pišu i da je Real poslao svog “specijalca” da završi treansfer Nejmara. "Marca" piše da su "Los Blancosi" optimistični pred pregovore sa Parižanima.

Pdsetimo, Real je za Nejmara ponudio 100 miliona evra, plus Geret Bejl, Navas i Hames Rodrigez, ali su Parižani to odbili.

U međuvremenu je popularna internet televizija El Chiringuito, koja ima pouzdane izvore iz španskih klubova, objavila da je Neymar predstavnicima Reala i Barselone iznio svoje uslove. Brazilac traži ugovor na pet godina i 35 miliona evra neto platu.

Do kraja prelaznog roka je ostalo 10-ak dana.

Teleks.info/Mediji

Komentari