REAL NEMA IZBORA, SAMO LUKA MOŽE DA IZVUČE STVAR! Jović je ovo čekao mesecima! Majstore, sada ućitkaj hejtere za sva vremena!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • REAL NEMA IZBORA, SAMO LUKA MOŽE DA IZVUČE STVAR! Jović je ovo čekao mesecima! Majstore, sada ućitkaj hejtere za sva vremena!

Luka Jović će biti starter u polufinalnoj utakmici sa Valensijom, koja se u okviru Superkupa Španije igra u sredu u Džedi (Saudijska Arabija).

Španski mediji pišu da su Karim Benzema i Garet Bejl povređeni, pa da Zinedin Zidan ne može da računa na njih za meč sa Valensijom i da će šansu dobiti Jović.

Ako ju je do sada dobijao na kašičicu, sada mu se ukazuje prilika da dobrom partijom utiša kritike koje u španskim medijima počinju da budu sve glasnije i glasnije.

Real ga je letos platio 60.000.000 evra, do sada je odigrao svega 15 utakmica, ali veliku većinu sa klupe. Postigao je samo jedan gol, doduše, par mu je nepravedno poništeno uz pomoć VAR tehnologije, a sada mu je ostalo samo da stisne zube i pokuša da odigra onako kako svi mi znamo da on može.

Od ofanzivnih igrača Zidan može da računa na Rodriga, Hamesa Rodrigeza i Marijana, ali nijedan od njih nije klasičan golgeter kakav je Jović i zato Marka najavljuje njega kao sigurnog člana prve postave na utakmici sa Valensijom, sa naslovom da mu je ovo „prilika da konačno zasija“.

Da li će tako i biti videćemo, ali sigurni smo da će meč gledati i Ljubiša Tumbaković, sa kojim se preko Vladimira Matijaševića Jović pomirio pred Novu godinu.

Espresso.rs/Teleks.info

Komentari