REAL SPREMIO 105.000.000 EVRA ZA SERGEJA! Mediji širom Evrope tvrde da Madriđani neće žaliti novac da dovedu Srbina!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • REAL SPREMIO 105.000.000 EVRA ZA SERGEJA! Mediji širom Evrope tvrde da Madriđani neće žaliti novac da dovedu Srbina!

Real Madrid je već krenuo u potragu za pojačanjima za prolećnu sezonu, a mediji širom Evrope "bruje" da će put Madrida još jedan Srbin, i to zvanično najbolji vezista Serije A!

U pitanju je, naravno, Sergej Milinković-Savić koji ove jeseni igra briljantno u dresu Lacija, a nedavno je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu nad Juventusom na "Olimpiku" (3:1). Spekuliše se da je prvi čovek "Kraljevića" Florentino Perez spremio neverovatnih 105 miliona evra za Srbina, a to je ponuda koju će "Nebeskoplavi" teško odbiti.

Podsetimo, Zinedin Zidan, trener Real Madrida, letos je po svaku cenu želeo novog vođu na sredini terena, a prvi pik bio je Pol Pogba. Ipak, čini se da je Madriđanima dosta "natezanja" sa Mančesterom oko Francuza, pa su se okrenuli srpskom reprezentativcu.

Svakako da utisak, ali i cenu popularnog "SMS-a" dodatno pojačavaju sjajne partije Lacija koji je u seriji od osam uzastopnih pobeda i ove sezone je kandidat i za Skudeto.

Ipak, ostaje da se vidi da li će posao biti finalizovan i da li će Luka Jović dobiti saigrača koga jako dobro poznaje iz redova "Orlova".

Milinković-Savić je ponikao u Vojvodini odakle je svojevremeno prešao u Genk za milion evra, a Belgijanci su ga samo godinu dana kasnije prodali Rimljanima za osam puta veću cifru.

SD/Teleks.info

Komentari