REAL ZA HALANDA DAJE JOVIĆA I 60 MILIONA EVRA! MOŽE LI BORUSIJA ODIBTI OVAKVU PONUDU! Napoli i De Laurentis čekaju ishod!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • REAL ZA HALANDA DAJE JOVIĆA I 60 MILIONA EVRA! MOŽE LI BORUSIJA ODIBTI OVAKVU PONUDU! Napoli i De Laurentis čekaju ishod!

Real Madrid želi da u svojim redovima vidi mladog napadača Borusije iz Dortmunda Erlinga Brauta Halanda. Kako prenose španski mediji kraljevski klub priprema "bezobraznu“ ponudu.

Mladi napadač se sjajnim igrama u dresu Salcburga, u kome je postigao 29 golova na 27 utakmica, nametnuo Borusiji u čije redove je prešao za 20 miliona evra, posle samo jedne godine provedene u Austriji. Dortmund je ceo transfer koštao još 15 miliona za menadžera Minu Raolija i dodatnih 10 miliona evra „bonusa za potpis" ocu 19-to godišnjeg napadača.

„Čudo od deteta" iz Norveške nastavilo je sa odličnim partijama i u Nemačkoj. Do sada je na jedanaest mečeva postigao 12 golova. Iako je u Dortmundu tek nekoliko meseci, izgleda da se seli u toplije krajeve. Španski mediji prenose da je Real ozbiljno "zagrizao" za mladog napadača. U ugovoru je odštetna klauzula od 75 miliona evra.

AS piše da je Real spreman da ponudi 60 miliona evra i našeg napadača Luku Jovića, koji se nije snašao na Sjantrjago Bernabeu. Da potsetimo Jović je prošlog leta plaćen 60 miliona evra. Postigao je dva gola u 24 nastupa.

Upravo je Borusija želela da u svojim redovima ima Luku Jovića, koji je odlično igrao za nemački Ajntraht, ali nije mogla da se nadmeće sa Realom.

Podsetimo, Jović je već jednom nogom bio u Napoliju, ali posle ovakve ponude Borusiji veliko je pitanje da li De Laurentis i Gatuzo mogu odgovoriti Realu!

RTS

Komentari