REAL ZA POGBU NUDI HAMESA RODRIGEZA, DIAZA I 86 MILIONA U KEŠU! OVO JE NEMOGUĆE ODBITI? Perez namerio da po svaku cenu dovede Francuza!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • REAL ZA POGBU NUDI HAMESA RODRIGEZA, DIAZA I 86 MILIONA U KEŠU! OVO JE NEMOGUĆE ODBITI? Perez namerio da po svaku cenu dovede Francuza!

Real Madrid ne odustaje od Pola Pogbe, pokušaće ga dovesti u zimskom prelaznom roku, a iz 'kraljevskog kluba' sada su smislili novu ponudu s kojom žele slomiti otpor Mančister Junajteda.

Prošlo leto Real je proveo u lovu na francuskog reprezentativca, na pojačanja je potrošio više od 300 miliona evra, ali Pogbu nije uspeo dovesti. Junajted je ostao čvrst u stavu da njihova zvezda nije na prodaju odnosno da može otići samo za 188 miliona evra.

Ipak, interes Madriđana nije prestao, a trener Zinedin Zidan želi pojačati konkurenciju u sredini terena, a upravo Pogbu vidi kao idealnog igrača za Real.

Prvo se govorilo da će Real za Pogbu ponuditi oko 100 miliona evra i Gereta Bejla, ali to je nemoguća misija, jer Velšanin ne želi napustiti Santiago Bernabeu.

Prema poslednjim informacijama koje dolaze iz španoskog velikana, u januaru će 'kraljevi' krenuti s drugom vrstom ponude koja uključuje 85 miliona evra u gotovini i dva igrača - Hamesa Rodrigeza i napadača Mariana Diaza.

Ako je suditi po ponašanju Junajteda u prethodnom prelaznom roku ni ovo možda neće biti dovoljno!

Teleks.info/Sport.ba

Komentari