RIUZ I VILIAN PRELAZE U BARSELONU, KATALONCI ĆE IH DOBITI “ZA DŽABE”! Fudbaleri Napolija i Čelzija primarne mete Katalonaca!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RIUZ I VILIAN PRELAZE U BARSELONU, KATALONCI ĆE IH DOBITI “ZA DŽABE”! Fudbaleri Napolija i Čelzija primarne mete Katalonaca!

Barselona će sigurno kupovati u januaru, a brojna imena se povezuju s dolaskom na "Nou Kamp". Fabian Ruiz iz Napolija i Vilian iz Čelsija mogli bi biti primarne mete.

Katalonci su Ruiza još ranije označili kao metu u januaru, ali su za ovog fudbalera zainteresovani i Real Madrid i Mančister Siti. Njegov odlazak iz Napulja čini se skoro pa siguran, pogotovo nakon silnih problema podno Vezuva.

Ipak, Barselona bi mogla pričekati do leta sa transferima Ruiza i Viliana s obzirom na to da Mundo Deportivo piše da oba igrača nemaju nameru da potpišu nove ugovore sa svojim klubovima jer čekaju ponudu Katalonaca.

Vilianu ugovor ističe na leto pa Barselona već u januaru može pregovarati s njim kako bi u julu stigao kao slobodan igrač. Sličan slučaj je i s Ruizom...

Katalonci od početka sezone ne deluje uverljivo, a mnogi smatraju da je glavni krivac niko drugi do tvrdoglavi Ernesto Valverde.

Bivši trener Atletic Bilbaa okomio se na Serhija Busketca i pogotovo na Ivana Rakitića, pa su nezamenjivi veznjaci preko noći dospeli u drugi plan. To se pogotovo odnosi na Hrvata.

Teleks.info/Sport.ba

Komentari