RONALDO BEŽI IZ JUVENTUSA ZBOG KORONE, IGRAĆE ZA PSŽ! Italija u šoku, Portugalac navodno hoće da zameni Nejmara!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RONALDO BEŽI IZ JUVENTUSA ZBOG KORONE, IGRAĆE ZA PSŽ! Italija u šoku, Portugalac navodno hoće da zameni Nejmara!

Kristijano Ronaldo više neće igrati za Juventus, ekskluzivna je vest koju prenosi "Diario gol", a prenose vodeći italijanski mediji.

Naime, zbog pandemije SARS-CoV-2 tipa korona virusa, koja je posebno uzdrmala Italiju, a i tamošnju ekonomiju, "Juventus više neće moći da plaća Ronalda kao do sada", a njegova godišnja plata je 30 miliona evra.

"Diario gol" ističe da će, "željan novih izazova - on preći u Pari Sen Žermen, koji bi mogao da bude poslednji stepenik u njegovj karijeri".

Italijanski mediji tome dodaju da su učestali razgovori između agenta sjajnog portugalskog reprezentativca Žoržea Mendeša i pariskog kluba, "koji želi da zameni Nejmara upravo Ronaldom", kako to piše "Kalčomerkato".

Taj scenario je, naravno, moguć, ali u ovom trenutku nema nikakvih potvrda pomenute informacije u slavnom klubu iz Torina. Zapravo, i Juventus i Ronaldo su, donedavno, bili više nego zainteresovani da se do kraja ispoštuje postojeći ugovor (koji traje do 2022. godine), ali bi ekonomska situacija to možda mogla da promeni.

Međutim, upravo je Kristijano Ronaldo, pored rezultatskih, doveden i zbog ekonomskih razloga, jer je, prema pisanju Gardijana u julu 2018. kada je Portugalac stigao iz Reala u Italiju, "za samo 24 sata prodato 520.000 Juventusovih dresova sa njegovim prezimenom na ređima".

Poređenja radi, kako je to istakao "BeIn Sports", sezonu ranije Juve je ukupno prodao 850.000 dresova navijačima, a za taj jedan dan "Ronaldo-manije", Forbs je saopštio da je torinski klub zaradio 62,4 miliona dolara.

Blic.rs

Komentari