RONALDO I NEJMAR U MEGA TRANSFERU, Italijanski i francuski mediji digli fudbalsku Evropu na noge! U IGRI 400 MILIONA EVRA!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • RONALDO I NEJMAR U MEGA TRANSFERU, Italijanski i francuski mediji digli fudbalsku Evropu na noge! U IGRI 400 MILIONA EVRA!

Kristijano Ronaldo mogao bi već posle samo godinu dana provedenih u Torinu da napusti Juventus. Italijanski i francuski mediji bruje o tome da je Portugalac sve bliži prelasku na "Park prinčeva".

Naime, Parižani su spremni da za Kristijanov dolazak izdvoje 150.000 evra, najviše jer je povratak u Španiju najskupljeg igrača planete Nejmara (plaćen 222.000.000 evra Barseloni) sve izvesniji.

Brazilac je voljan da se vrati u La ligu, bez obzira da li je reč o potpisu za Real ili "okajanju grehova" na Kamp Nou, gde bi rado ponovo zaigrao. Najveći klubovi Španije ne pitaju za cifru, kada se radi o Nejmaru, tako da je selidba izvesna već u januarskom prelaznom roku.

Inače, Ronaldo je leta 2018. stigao u Juventus iz madridskog Reala, za 117.000.000 evra, tako da bi Stara dama znatno profitirala u slučaju prodaje 34-godišnjeg Portugalca za 150.000.000 evropskih novčanica.

Podsetimo, Kristijano je u 51 meču, koliko je odigrao za šampiona Serije "A" u svim takmičenjima, postigao 32 gola i 11 puta bio asistent.

SD/Teleks.info

Komentari