RONALDO PRED BANKROTOM, KORONA VIRUS DOVEO PORTUGALCA U NEMOGUĆU SITUACIJU! Može li Portugalac “preživeti” ovakav udar!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • RONALDO PRED BANKROTOM, KORONA VIRUS DOVEO PORTUGALCA U NEMOGUĆU SITUACIJU! Može li Portugalac “preživeti” ovakav udar!

Portugalski fudbalski as Kristijano Ronaldo trenutno se suočava sa ozbiljnim poslovnim poteškoćama koje je prouzrokovala pandemija virusa korona.

Ronaldov luksuzni lanac hotela je praktično pred zatvaranjem. Situacija sa koronom uzrokovala je ogromne probleme u njihovom poslovanju.

Velelepni hotel u Madeiri "Pestana CR7" zatvoren je već nekoliko mjeseci, a fiksni troškovi održavanja i primanja radnika su i dalje ista. Ostali hoteli su praktično prazni ili poluprazni, pa su standardne cijene noćenja sa 150 eura pale na 70.

Portugalac se suočava sa ogromnim gubicima i pred njim je važna poslovna odluka. Vjerovatno će morati da zatvori dio hotela i određenom broju radnika podijeli otkaze, a mnogima smanji primanja koja su imali, jer posluje u ogromnom minusu.

Korona je Ronaldu uništila planove. Imao je namjeru da sa jednim prijateljem otvori lanac hotela u Madridu i Mančesteru, ali od toga neće biti ništa, bar dok se situacija u svijetu ne stabilizuje.

Kurir

Komentari