RONALDO PRELAZI U BAJERN, ITALIJA I NEMAČKA NA NOGAMA! Portugalac smatra da u Juventusu ne može da dobije Mesija, hoće da igra sa Levandovskim!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RONALDO PRELAZI U BAJERN, ITALIJA I NEMAČKA NA NOGAMA! Portugalac smatra da u Juventusu ne može da dobije Mesija, hoće da igra sa Levandovskim!

Španski Don Balon objavio je senzacionalnu vest. Tvrdi da Kristiano Ronaldo želi da napusti Juventus i da bi se transfer mogao dogoditi već ove godine. Navodno mu je želja uključiti se u borbu za sve što se može osvojiti, uključujući i Zlatnu loptu.

Ističu da se Portugalac ne želi vratiti u Real Madrid, već da želi isprobati nešto novo. Od pet najboljih liga još nije igrao u Francuskoj i Nemačkoj. Iako PSG ima najviše novaca, on bi navodnio hteo zaigrati za Bajern i s Robertom Levandovskim pokoriti Evropu.

Nemački velikan nije osvojio Ligu šampiona od 2013. i sigurno bi im se s Portugalcem povećale šanse za to. Ronaldo je, inače, ugovorom vezan za Juventus do leta 2022.

Ronaldo ove godine nije bio u užoj konkurenciji za najvažnije fudbalske nagrade, međutim godinu je ipak zaključio s jednim velikim priznanjem. Naime, po šesti put u karijeri dobitnik je nagrade Globe Soccer Awards za najboljeg fudbalera godine na svečanosti koja je u prošlu nedelju održana u Dubaiju.

Njegov najveći konkurent Argentinac Lionel Mesi ove je godine osvojio Zlatnu loptu Frans Fudballa, te nagradu za najboljeg igrača sveta u izboru FIFA, dok je Holanđanin Virdžil van Dajk proglašen najboljim u izboru UEFA. Portugalac se nije pojavio na tim izborima, ali je u Dubaiju je lično primio nagradu.

Sport.ba

Komentari