SALIHAMIDŽIĆ SPREMA ŠUT KARTU FLIKU! Bajern u potrazi za novim trenerom, da li je to Nagelsman?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • SALIHAMIDŽIĆ SPREMA ŠUT KARTU FLIKU! Bajern u potrazi za novim trenerom, da li je to Nagelsman?!

Unutar minhenskog Bajerna već neko vreme traje kriza. Problem klubu pravi loš odnos trenera Hans-Ditera Flika i sportskog direktora Hasana Salihamidžića.

Nakon eliminacije Bavaraca u četvrtfinalu Lige šampiona i oproštaja od evropske krune, mediji najavljuju odlazak Flika iz Minhena na kraju sezone.

Već se uveliko spekuliše i da će ga zameniti trener Lajpciga Julijan Nagelsman, čiji bi dolazak koštao Bajern najmanje 15 miliona evra.

"Nema pregovora između Bajerna i mene. Isto mogu reći za svoje menadžere. Nisam razgovarao na tu temu ni s klubom jer se nema o čemu razgovarati. Vezan sam ugovorom za Lajpcig do 2023. godine", rekao je Nagelsman.

U međuvremenu, nemački mediji spekulišu i o tome gde će Flik nastaviti karijeru. Kao najrealniji ishod navode mesto selektora reprezentacije Nemačke.

Flik je Bajern preuzeo 2019. nakon što je Niko Kovač, kojem je bio asistent, dobio otkaz. Odmah je preporodio tim koji je iste sezone osvojio triplu krunu, tek drugu u istoriji kluba.

Potom je predvodio Bajern do titule klupskog prvaka sveta, ali je u utorak nemački velikan eliminisan iz LŠ posle spektakularnog dvomeča sa Pari Sen Žermenom.

Flik sa Bajernom ima ugovor do leta 2023.

B92.net

Komentari