SAMO KLOPU OVO MOŽE PASTI NA PAMET! DOVEO IGRAČA ZA SAMO JEDAN MEČ i odmah ga se rešio!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • SAMO KLOPU OVO MOŽE PASTI NA PAMET! DOVEO IGRAČA ZA SAMO JEDAN MEČ i odmah ga se rešio!

Pomalo bizarna situacija dogodila se u protekle dve nedelje, a režiju potpisuje uprava i struka aktualnog prvaka Evrope, Liverpula.

Desetkovani povredama štopera u tom trenutku, Žoela Matipa i Dejana Lovrena, bili su primorani naći rešenje za štopersku poziciju. To su promptno i napravili dovevši vlastitog igrača Natanijela Filipsa, koji je prvi deo sezone igrao na pozajmici u Štutgartu. 22-godišnjak je u 'Cvajti' odigrao 11 utakmica i pokazao Jirgenu Klopu i ostatku stručnog štaba da može biti privremeno rešenje.

Međutim, momak je uspio odigrati tek jednu utakmicu, dobio je 90 minuta protiv Evertona u FA kupu, da bi još dve odgledao s klupe za rezerve (Totenhem i Šefild Junajted).

Kako prenosi Goal, uprava vodeće momčadi Premijer lige vratiće ga u grad Mercedesa, ali on je svoj deo odradio – odmorio je jednu utakmicu Virdžila van Dajka.

Poprilično nesvakidašnji odnos prema vlastitom igraču koji je tako propustio vrlo važan deo odmora u sezoni i nekoliko dana priprema sa svojim novim-starim klubom iz druge Bundeslige.

Germanijak.hr

Komentari