SANE, TORES, DIBALA, HAVERC, NIBEL, UPAMEKANE... BAJERN SPREMA TIM DA POKORI SVET! Bavarcima pare nisu problem!

    foto: Fotolustracija/Printskrin
    Podeli
  • SANE, TORES, DIBALA, HAVERC, NIBEL, UPAMEKANE... BAJERN SPREMA TIM DA POKORI SVET! Bavarcima pare nisu problem!

Trener minhenskog Bajerna Hansi Flik obavio je telefonske razgovore sa golmanom Šalkea Aleksanderom Nibelom i krilom Mančester sitija Lirojem Saneaom o mogućim budućim saradnjama od naredne sezone.

Bajern iz Minehna se očito ne šali kada je u pitanju naredna sezona, što govore i potezi uprave kluba.

Trener Hansi Flik dobio je poverenje čelnika minhenskog kluba i potpisao ugovor do 2023. godine.

Danima kruže priče o tome kako su Bavarci zainteresovani da svoje redove pojačaju ozbiljnim pojačanjima, a to potvrđuju i iz Bilda.

Kako se navodi, Flik je obavio telefonske razgovore sa Lirojem Saneom i Aleksanderom Nibelom, o potencijalnoj saradnji naredne sezone.

Liroj Sane je praktično bio Bajernov igrač prošle godine, ali je transfer u poslednjem trenutku stopiran, zbog teške povrede reprezentativca Nemačke.

Sane je u meču Komjuniti šilda protiv Liverpula, koji se smatrao za njegov oproštajni u Sitiju, pokidao ligamenate kolena, zbog čega je propustio celu sezonu.

Ipak, Flik želi Sanea u timu od leta i navodi se da su obavili razgovor u trajanju o 30 minuta, nakon čega se zaključilo da je želja za prelazak fudbalera iz Sitija u Bajern obostrana.

Aleksander Nibel sa druge strane je već ugovorio uslove sa Bavarcima, u koje će doći kao slobodan igrač, pošto mu u junu ističe ugovor sa Šalkeom.

Nibela mnogi smatraju za novog Nojera, koji je takođe iz Gelzenkirhena došao u Minhen.

Pored pomenute dvojice fudbalera, nemački mediji navode da je Bajern u razgovoru sa brojnim evropskim klubovima oko doveđenja igrača poput Tima Vernera, Kaija Haverca, Dajoa Upamekana, Ferana Toresa, Paula Dibale...


Komentari