SANE U BAJERNU, SITI PRODAO NEMCA ZA 100 MILIONA?! Ugovor na pet godina! Bavarci napravili paklen kvartet – Sane, Koman, Dejvis, Gnabri…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SANE U BAJERNU, SITI PRODAO NEMCA ZA 100 MILIONA?! Ugovor na pet godina! Bavarci napravili paklen kvartet – Sane, Koman, Dejvis, Gnabri…

Bajern Minhen ima novog ofanzivca, piše “Sport Bild”. Posle nekoliko meseci spekulacija, Nemci kažu da su bavarski gigant i Mančester Siti dogovorili sve oko kupoprodaje Liroja Sanea.

Sane je dogovorio petogodišnji ugovor, a “Sport Bild” nije izašao u javnost sa informacijom koliko će to koštati Bajern, ali se nagađa da će cena biti daleko niža od one koja se pominjala, odnosno oko 100 miliona evra.

Navodno, Hasan Salihamidžić i Oliver Kan će pokušati da ubede vlasnike Sitija da cenu gotovo prepolove, odnosno da će dati 60 miliona.

Sa Saneom, uz Serža Gnabrija, Kingslija Komana i Alfonsa Dejvisa, Bajern dobija jednu potpuno novu dimenziju i najavljuje ozbiljne rezultate na evrosceni.

Sane će se tako vratiti u zemlju za čiju reprezentaciju nastupa, odakle je otišao 2016, kada je iz Šalkea prešao na Etihad.

Objektiv

Komentari