ŠEICI ZAPELI DA JOVIĆA DOVEDU U NJUKASL! MOGU DA KUPE KOGA HOĆE, ALI LUKA IM JE BAŠ PO VOLJI! Šta će na ovo reći Real!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠEICI ZAPELI DA JOVIĆA DOVEDU U NJUKASL! MOGU DA KUPE KOGA HOĆE, ALI LUKA IM JE BAŠ PO VOLJI! Šta će na ovo reći Real!

Luka Jovićne mati je prebogatih šeika koji su kupili Njukasl, prenosi portal "90min".

Puno se piše o sudbini bivšeg igrača Crvene zvezde, koji se nije dobro pokazao u prvoj sezoni na Bernabeu, ruku na srce nije dobio na pravu šansu da se dokaže.

Spekuliše se da bi Real mogao da ga proda, ali i da bi radije da ga pozajmi, u nadi da će narede sezone, makar u drugom klubu, pronaći prepoznatljivu formu.

Uložili su 60 miliona evra u Srbina, neće ga tek tako pustiti da ide, mada bi Njukasl mogao da bude primamljiva opcija, jer bi sa novim vlasnicima mogao da im pošalje ponudu koji bi ih naterala na razmišljanje.

Pomenuti portal iz svojih izvora prenosi i da je bivši napadač Njukasla Aleksandar Mitrović nahvalio klub sa Sent Džejms Parka svom zemljaku, ali i da "Svrake" nisu jedini klub iz PL zainteresovan za njegove usluge.

Pisalo se i ranije da bi Jovića u svojim redovima rado video i Arsenal, koji će po svemu sudeći morati da se rastane sa kapitenom, a u igri je i Vest Hem, koji bi očigledno da ga upari sa Sebastijanom Alerom, Srbin i Francuz su u Ajntrahtu, zajedno sa Rebićem iz Milana, terorisali protivničke odbrane.

Videćemo kako će se ova priča završiti, Njukasl će imati veliki budžet kada se bude otvorio naredni prelazni rok, te će imati mnogo opcija na stolu.

Uveliko se spekuliše i ko će voditi tim naredne sezone, ovu će, ukoliko bude potrebe, dovršiti Stiv Brus.

Piše se i da bi najatraktivniji slobodni igrači mogli da završe na Sent Džejms Parku, ali i da je to samo početak, niko ne sumnja da će biti i atraktivnih transfera na severu Engleske.

Spekuliše se o brojnim imenima, Alanu iz Napolija, Fekiru iz Betisa, mada je Francuz navodno odlučio da ostane u Sevilji, Van de Beku iz Ajaksa, Dembeleu iz Liona, Sumareu iz Lila, pa i Upamekanu iz Lajpciga, Boatengu iz Bajerna i mnogim drugim igračima koji su u centru pažnje zbog dobrih sezona ili zbog ugovora pred isticanjem, loših odnosa sa svojim klubom i tome slično.

SD/Teleks.info

Komentari