SERGEJ JE PRERASTAO LACIO, VRME JE DA IDE DALJE! Kad to kaže legenda Mančister Junajteda Nemanja Vidić onda se to mora poslušati!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SERGEJ JE PRERASTAO LACIO, VRME JE DA IDE DALJE! Kad to kaže legenda Mančister Junajteda Nemanja Vidić onda se to mora poslušati!

Bivši reprezentativac Srbije i jedan od najboljih defanzivaca u istoriji Premijer lige Nemanja Vidić bio je prisutan na žrebu za osminu finala Lige šampiona u Nionu, a tu se osvrnuo i na karijeru Sergeja Milinković-Savića za koga tvrdi da bi trebalo da promeni sredinu.

Bivši kapiten Mančester junajteda se osvrnuo u Nionu na zvezdu Lacija Sergeja Milinković-Savića.

- Momak ima kvalitet i to je već dokazao. Sad je vreme za iskorak, možda da ode u klub sa većim ambicijama i šansama za osvajanje trofeja. Ima potencijal da bude veliki igrač - istakao je Vidić.

Po prvi put u istoriji Lige šampiona su se u osmini finala našle ekipe samo iz pet najjačih evropskih liga.

- Oduvek je bilo tako da su najjači klubovi iz najvećih pet liga, ali sada su, čini mi se, samo još jači. Dobri igrači idu tamo gde su klubovi bogati i gde ima novca. Najviše idu u Englesku, Španiju i Italiju, jer se tamo klubovi bore za trofeje. Veliko iznenađenje je što je Atalanta prošla dalje, uradili su veliki posao i želim da im čestitam na tome - rekao je legendarni štoper.

U poslednjem kolu grupne faze, bez plasmana u sledeću rundu ostao je Vidićev bivši klub Inter.

- Šteta je što ih nema u nastavku Lige šampiona, mislim da su priliku propustili u Dortmundu. Poveli su i onda su stali, dešavalo im se to više puta poslednjih godina. Veoma su ambiciozni, nadam se da će uspeti da se domognu nokaut faze sledeće godine - poručio je Vidić.

SD/Teleks.info

Komentari