SERGEJ MORA U INTER, MORATU BAŠ BRIGA ŠTO JE PRODUŽIO UGOVOR SA LACIJEM! SMS je ono što treba neroazurima da sruše Juventus!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • SERGEJ MORA U INTER, MORATU BAŠ BRIGA ŠTO JE PRODUŽIO UGOVOR SA LACIJEM! SMS je ono što treba neroazurima da sruše Juventus!

Inter je doživeo poraz od Juventusa na svom stadionu (1:2), te je tako "Stara dama" skočila na čelo tabele, nanevši prvi poraz u Seriji A ove sezone velikom rivalu.

Konte ne očajava, zadovoljan je što je njegova ekipa pružila dobar otpor protiv još jednog evropskog velikana, nakon identičnog poraza od Barselone u Ligi šampiona. Ipak, izvršni direktor Bepe Marota malo drugačije gleda na stvari, pa svom treneru sprema nova pojačanja.

Kako prenose italijanski mediji, "Neroazuri" spremaju plan za angažovanje reprezentativca Srbije Sergeja Milinković-Savića. Vezista je navodno dogovorio novu saradnju sa Lacijom, ali to po svemu sudeći ne sprečava Inter.

"Kalčomerkato" prenosi da će već u januaru pokušati da presele Sergeja u svoje redove i tako značajno ojačaju vezni red pred nastavak sezone.

Blic/Teleks.info

Komentari