SIN DEJANA STANKOVIĆA LICENCIRAN ZA LIGU ŠAMPIONA! Inter ozbiljno računa na naslednika legende Neroazura i Crvene zvezde!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SIN DEJANA STANKOVIĆA LICENCIRAN ZA LIGU ŠAMPIONA! Inter ozbiljno računa na naslednika legende Neroazura i Crvene zvezde!

Milanski Inter poslao je listu fudbalera na koje računa u grupnoj fazi Lige šampiona. Na A listi nema iznenađenja, a na B listi se našlo ime Filipa Stankovića.

Sin legende Intera i Crvene zvezde Dejana Stankovića uvršten je na B listu, jer je rođen posle 1. januara 1998. i samim tim neroazuri imaju mogućnost tu da ga stave i da ne pune A listu. Pored njega B listu čini još četiri člana mladog tima Intera a to su Espozito, Pirola, Širo i Pocer. B lista ima neograničeno mesta, ali igrač mora da se stavi na nju bar 24 časa pred utakmicu.

Što se A liste tiče tu nema preterano iznenađenja. Tu su Handanović, Godin, Galjardini, De Fraj, Sančez, Vesino, Lukaku, Martinez, Sensi, Ranokija, Politano, Asamoa, Lazaro, Valero, Di Marko, Barela, Padeli, D'Amborzio, Biragi, Škrinijar, Brozović, Kandreva, Bastoni.

Inter se nalazi u Grupi F sa Barselonom, Borusijom Dortmund i Slavijom iz Praga.

SK/Teleks.info

Komentari