SITI PONOZIO LIVERPUL I TO NA SRED EMFILDA, KLOP OVAKVU ŠAMARČINU NE PAMTI! Šta reći posle 4:1, Redsi su već predali titulu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SITI PONOZIO LIVERPUL I TO NA SRED EMFILDA, KLOP OVAKVU ŠAMARČINU NE PAMTI! Šta reći posle 4:1, Redsi su već predali titulu!

Liverpul gotovo sigurno neće da odbrani titulu u Engleskoj. "Crveni" su u derbiju 23. kola Premijer lige na svom stadionu izgubili od Mančester sitija sa 4:1 (0:0).

Bila je ovo poslednja šansa Liverpula da ostane u trci za odbranom titule. Ipak, reptrpljen je drugi uzastopni poraz, a čak peti ove sezone. Imaju izabranici Jirgena Klopa ozbiljan problem jer su poslednji put na Enfildu slavili 16. decembra kada su savladali Totenhem sa 2:1. Od tada nema pobede na pet utakmica u Liverpulu.

Imali su domaći inicijativu, ali to nije donelo željeni rezultat. Mogli su "građani" da povedu u prvom poluvremenu, ali Ilkaj Gundogan u 37. minutu nije iskoristio penal.

Ipak, iskupio se u nastavku jer je zatresao mrežu u 49. i 73. minutu. Jedino što su domaći uradili je pogodak Mohameda Salaha u 63. sa bele tačke za 1:1. Ostali strelci za goste su bili Rahim Sterling u 76. minutu i Foden u 83.

Sada se Mančester siti učvrstio na prvom mestu na tabeli sa deset bodova više od Liverpula koji je tek četvrti. Opasno mu prete Vest Hem i Everton, pa je u pitanje doveden i plasman u Ligu šampiona.

Komentari