SITI POSLAO PORUKU UEFA, GVARDIOLA DOVODI POJAČANJE OD 30 MILIONA FUNTI! Mejson Holgejt iz Evertona novi štoper Građana!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • SITI POSLAO PORUKU UEFA, GVARDIOLA DOVODI POJAČANJE OD 30 MILIONA FUNTI! Mejson Holgejt iz Evertona novi štoper Građana!

Engleski mediji pišu da Pep Gvardiola ozbiljno razmišlja o Mejsonu Holgejtu iz Evertona. Dejli Miror navodi da Katalonac želi dva pojačanja u defanzivi, Anćelotijev čovek od 30 miliona funti je jedan od njih.

Da sve bude još interesantnije, Siti se sprtema da odreši kesu I to u trenutku kada ga je UEFA na dve godine izbacila iz Evrope, a preti mu I drakonska kazna Premijer lige!

Iako je Mančester Siti napravio neverovatan rezultat u Madridu pobedivši Zidanov Real rezultatom 2:1. Kevin De Brujne je konstantno bio najbolji na terenu, a Laporte nastavio sa povredama, ovaj put van terena će biti najmanje tri nedelje i propustiće finale Karabao kupa u nedelju, derbi Mančestera osmog marta a i revanš sa Madriđanima na svom terenu 17. marta.

Imajući u vidu da štoperi popularnih "građani" imaju konstantan probelm sa povredama, da je Fernanrdinjo u nekim utakmicama igrao u srcu odbrane, ovaj splet okolnosti je bio očekivan. Ostaje da se vidi da li će pomenuti defanzivac stići na Etihad ili će ipak to biti neko drugo ime.

SD/Teleks.info

Komentari