ŠOK! ANČELOTI HOĆE DA MIHI OTME IBRAHIMOVIĆA i dovede ga u Napoli! IBRA PORUČIO DA DOLAZI U BOLONJU KOD PRIJATELJA SINIŠE!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ŠOK! ANČELOTI HOĆE DA MIHI OTME IBRAHIMOVIĆA i dovede ga u Napoli! IBRA PORUČIO DA DOLAZI U BOLONJU KOD PRIJATELJA SINIŠE!

Zlatan Ibrahimović je govorio o mogućem povratku u italijanski fudbal, a sada se oglasio se i Anćeloti sa željom da ga dovede u Napulj.

- Ibrahimović? Zvaću ga večeras i reći ću mu da ga čekamo ovde. Pratim ga. Na 29 utakmica u MLS ligi je postigao 30 golova - istakao je trener Napolija

U dresu LA Galaksija Ibrahimović je postigao 52 gola na 56 utakmica, što povrđuje da nije za staro gvožđe iako se bliži petoj deceniji (napunio je 38 godina).

Podsetimo, Ibrahimović je poručio da priorotet kad je njegovo angažovanje u Italiji ima Bolonja i njegov prijatelj Siniša Mihajlović.

Ibra je pporučio da je dovoljno samo da ga Miha pozove i on je u Bolonji…

Da li će se stvar promeniti posle poziva Ančelotija I Napolija ostaje da se vidi! Poznavajući Ibru, teško! Njegova reč je tvrda I nepotkupljiva, osim ako Miha ne kaže d aide u Napoli…

Teleks.info/SD

Komentari