ŠOK, MARADONA UBIJEN! LEKAR OSUMNJIČEN ZA UBISTVO, DRAMATIČAN OBRT U ISTRAZI SMRTI EL PIBEA! Policija pretresa kuću doktora!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠOK, MARADONA UBIJEN! LEKAR OSUMNJIČEN ZA UBISTVO, DRAMATIČAN OBRT U ISTRAZI SMRTI EL PIBEA! Policija pretresa kuću doktora!

Kako javljaju mediji, argentinska policija je pretresla kuću Maradoninog ličnog lekara Leopolda Lukea, a istražitelji ispituju njegove medicinske postupke.

Ovo je dramatičan obrt u ispitivanju smrti i usledio je pošto je tokom protekle noći isplivala informacija da se svađao sa svojim ličnim lekarom u danima pre smrti, prenose mediji.

Lokalni mediji u Argentini prenose snimke kako policija pretresa Lukeov dom na obodima Buenos Ajresa. Pretresa se i njegova klinika.

Sve ovo usledilo je nakon što su Maradonine đerke Dalma i Đanina izjavile da sumnjaju da li je medicinska nega koju je njihov otac dobijao bila adekvatna.

Argentinski mediji pišu da bi Luke mogao da bude ispitan kao neko ko je osumnjičen za maksimalne propuste u lečenju, nemar i za ubistvo iz nehata, a ne samo kao običan svedok.

Maradonin advokat Matijas Morl.

Sputnjik

Komentari