ŠOK! MESI LJUT NA BARSU I BERTOMEUA! Mediji otkrili da je transfer Nejmara bio samo predstva, ARGENTINAC ODLUČIO DA IDE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠOK! MESI LJUT NA BARSU I BERTOMEUA! Mediji otkrili da je transfer Nejmara bio samo predstva, ARGENTINAC ODLUČIO DA IDE!

Mediji pišu da je čitava priča o transferima Nejmara i Pola Pogbe režirana i da razlozi nemaju veze sa igračima, već ciljevima klubova... N THEW

U Junajtedu su ubeđeni, čitava priča oko Pogbe je bila samo manevar Florentina Pereza kako bi ispoštovao zahtev Zidana, Real nijednog trenutka nije bio ni blizu da plati 150 miliona.

"Nije stigla nijedna ponuda koja bi bila ozbiljna, niti veća od one za koju smo vratila Pola iz Juventusa. Pominjali su smešne sume i ostatak u igračima, čini mi se da je u pitanju obmana", rekao je neimenovani izvor iz Junajteda engleskim medijima.

"Pogba ili ništa", proklamovao je Zidan potragu za vezistom, na kraju je završio bez ičega.

Navodno je i Solskjer bio za to da Pogba ode, tih 150 ili 160 miliona bi uložio u nova pojačanja, ali ta ponuda nije ni stigla na "Old Traford".

I Pogba sada to zna, razočaran je odnosom Pereza, i dalje želi da ode iz Junajteda, ali čini se da će Juventus imati prednost, ako skupi novac, da li u januaru, ili idućeg leta, videćemo.

Što se Nejmara tiče, Barselona je učinila više, ali ne i napor da kupi Brazilca sa više keša. Jednostavno i oni su oklevali, pre svega zbog finansija kluba, a više su želeli Nejmara kako bi zadovoljili Mesija, nego jer im je potreban.

Barsa je dva puta putovala u Pariz, ali mediji tvrde da je to bila šarada i da nijednog trenutka dogovor nije bio blizu.

Sa jedne strane Nejmar je ljut na PSŽ jer je podigao cenu, sa druge Mesi na predsednika Barselone Bertomeua jer je prvo pustio Kutinja u Bajern, iako je PSŽ želeo da ga uzme kao deo trampe za Nejmara. Odnosi Mesija i predsednika su zahladneli, nema ništa od potpisivanja novog ugovora, ako Nejmar ne stigne sledećeg leta, sigurno je da će Leo Mesi za manje od dve godine otići iz Barselone.

Sportske.net

Komentari