ŠOK OTKRIĆE! SERGEJA NE KOČI LOTITO, SMS JE TAJ KOJI SE PITA! Mogu Laciju da nude i 120 miliona, ako Sergej kaže NE!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • ŠOK OTKRIĆE! SERGEJA NE KOČI LOTITO, SMS JE TAJ KOJI SE PITA! Mogu Laciju da nude i 120 miliona, ako Sergej kaže NE!

Sportski direktor Lacija Igli Tare smatra da će Sergej Milinković-Savić napustiti taj klub samo ukoliko to bude čvrsto želeo

Srpski fudbaler u gotovo svakom prelaznom roku se povezuje sa najvećim evropskim timovima, ali je u svakom dosadašnjem ostajao u Rimu.

Italijanski mediji su pitali Tarea šta bi se desilo ukoliko bi neki klub zvanično ponudio 120 ili 130 miliona evra, što je cifra o kojoj se licitira.

"Želja igrača će biti odlučujuća. Generalno, ali on misli da je njegovom igranju u klubu došao kraj i želi da ide, neće biti nikakav problem.Mnoge ere su došle do kraja. Pogledajte šta se desilo Napoliju ove sezone", rekao je Tare i dodao:

"Činjenica da je SMS ostao u Rimu pet godina govori o njegovoj snažnoj vezi sa gradom i klubom. Nikada nije bilo problema. U svakom slučaju, o tim stvarima ćemo razmatrati na kraju sezone".

Milinković-Savić je i ove sezone bio jedan od najboljih igrača Lacija, sa kojim je trenutno na drugoj poziciji Serije A, samo sa bodom zaostatka u odnosu na Juventus.

B92.net

Komentari